Tuesday, August 26, 2008

THE GOOD LIFE PRESENTERER:
DJ SEGA (US - MAD DECENT) &
DIRTY SOUTH JOE (US - BRICK BANDITS)
TORSDAG 28. AUGUST
THE VILLA (Møllergt. 23), CC: 100,-

Mad Decent Video Podcast 2 - DJ Sega
Unggutten DJ Sega vokste opp med en far som var DJ og et hus overflommet av musikk, og han husker veldig godt James Brown og utallige andre soul- og funkskiver som han begynte å snuse på og leke med mens han fortsatt gikk i barnehagen. Derfra spoler vi tiden frem til DJ Sega sine siste år på high school hvor han utviklet en enorm kjærlighet for Baltimore Club musikk, og det var nå han begynte å jobbe med egne låter og remikser, noe som skulle bli en del av fødselen til sjangeren Philly Club. Etter å ha skilt seg ut som det absolutt hotteste navnet på klubbene rundt omkring i Philadelphia (bl.a. Jamz Skating Rink), ble DJ Sega tatt under vingene til DJ- og produksjonskollektivet Brick Bandits som allerede hadde etablert seg som kongene av Philly Club. Etter at over 200 av hans låter og remikser fløt rundt på CDer, vinyl og selvfølgelig internet nådde musikken hans omsider Diplo som umiddelbart signet DJ Sega til sitt plateselskap Mad Decent. Første utgivelse her ble EPen "Hollertronix 8" sammen med Blaqstarr fra Baltimore. Ved siden av utallige offisielle og uoffisielle remikser på bl.a. Ol' Head Records ga Sega også ut det kritikerroste albumet "Rockstars vs. Clubheadz" i februar i år. DJ Sega er kjent for å spille minst 90% av sine egne produksjoner i sine DJ-sett, så dette kommer til å være ulikt noenting du noensinne har hørt før. Skal vi tro ryktene kommer kjeven din til å ha falt ned på dansegulvet lenge før DJ Sega blir revet bort fra platespillerene på slutten av natten.

Dirty South Joe begynte sin DJ-karriere allerede i 1990 på velkjente 9:30 Club i sine fødeby Washington D.C., og er å regne som en pioneer på DJ-scenen i USA. På midten av 90-tallet flyttet Joe til New York, og som mange andre på denne tiden var han mest opptatt av østkyst hip hop som da nådde sin topp. Mot slutten av 90-tallet ble Joe stadig mer og mer opptatt av Dirty South hip hop, og herav navnet Dirty South Joe. Åresvis før radiostasjoner og DJer på østkysten omfavnet hip hop fra sørstatene var Joe pioneren innenfor sjangeren i New York, og i 2001 slapp han de legendariske mixtapene "Crunk B4 Da Fall" og "Da Hood, Da Bad & Da Thugly". I 2002 var det på tide for han å flytte på seg igjen, denne gangen til Philadelphia. Her ble Joe sjefsinnkjøper for Armand's Records, platesjappa som skulle bli fundamentet til Diplo og Low B sine legendariske Hollertronix kvelder og utgivelser. Det var også i Philly at Dirty South Joe forelsket seg i Baltimore Club, og han slapp på denne tiden flere EPer og mixtapes. Joe ble deretter med i Brick Bandits crewet sammen med blant andre Tim Dolla, DJ Tamiel og senere DJ Sega. Dirty South Joe og DJ Sega startet deretter sitt plateselskap Ol' Head Records som nå har inngått et samarbeid med Diplo sitt selskap Mad Decent med masse kommende utgivelser innenfor Philly Club og Baltimore Club sjangerene den nærmeste tiden. Dirty South Joe spiller det beste av house og all verdens klubbmusikk mikset på ellevill måte, så pass på at du har danseskoene godt knytt på.

Vi gleder oss til den første Philly Club kvelden i Norge! Med purunge og sultne DJ Sega og sjanger-pioneren Dirty South Joe blir dette intet mindre enn en uforglemmelig musikkopplevelse!

No comments:

Related Posts with Thumbnails