Wednesday, August 20, 2008

JUICY & THE GOOD LIFE PRESENTERER:
RADIOCLIT (UK)
+STALLION, LOVE & HELE FITTA (TOM TOM KLUBB)
TORSDAG 21. AUGUST, KL. 23:00
BLÅ (Brennerivn. 9) CC: 100,-


Kall det ghettopop, kall det bongo dance, kall det worldbeat, kall det tropisk electro - uansett hvordan du vrir og vender på det er Radioclit en av verdens mest attraktive og spennende duoer innenfor dansemusikk akkurat nå!

Den svenske villbassen Johan Karlberg (opprinnelig fra Linköping) og den særs eksentriske pariseren Etienne Tron utgjør tilsammen engelske Radioclit. Med base i Hackney i Øst-London har duoen siden 2004 forlatt hver eneste klubb de har spilt på uten tak, samtidig som de har produsert og remikset artister som Bonde Do Role, Buraka Som Sistema, Santogold, M.I.A., Dizzee Rascal, Terry Poison, Mika ("Lollipop" som flere steder ble kåret til 2007's beste remix), Brodinski, Matt & Kim, TTC, Yo Majesty, sine egene låter og en haug av andre. Før de endte opp som ettertraktede musikkprodusenter og verdensvante DJs var veien opp og frem som for mange andre gjennom piratradio, podcaster og mix-cder som de delte ut gratis hvorhen de var. Mix-cdene "U Godda Lick It" fra 2004 og "Carefull Clit Clit" fra 2005 er i dag samleobjekter og regnet som klassikere.

Etter en meget vellykket USA-turné i sommer i regi av annerkjente IHEARTCOMIX! slipper Radioclit straks sin etterlengtede EP "Secousse", som bl.a. inneholder den magiske Spino-remiksen av tittelsporet signert italienske Crookers. Secousse er også navnet på Radioclit sin månedlige klubb på geniale Notting Hill Arts Club i London. Her herjer Johan og Tron i 6 timer med musikk fra Abidjan til Rio til Baltimore til Hackney som til slutt ender opp i en "monster worldbeat electronic tribal riot(!)" - for å sitere gutta selv.

Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli en av de heftigste musikkopplevelsene på klubb i 2008!!!

Radioclit "Hard Working Class Vol. 2"
!EXCLUSIVE DOWNLOAD!
No comments:

Related Posts with Thumbnails