Friday, September 05, 2008


JUICY
DJ MEL DEBARGE (BRONX, NYC)
PATSKI LOVE & CHRIS STALLION
Saturday, September 6 @ Blaa, OSLO

Juicy's gjest denne måneden kommer fra bydelen i New York der hip-hop ble født; Bronx. DJ Mel DeBarge tar til vår store glede en snarvisitt til Juicy innimellom New York Fashion Week-spillinger for Dolce & Gabbana, Heidi Klum og Louis Vuittion for å gi Oslo-klubbere en unik opplevelse.

25 åringen Mel DeBarge har i løpet av de siste 7 årene rukket å bli en av New York og USA's mest ettertraktede DJ's (alle er jo det, men ser du klient-listen hans skjønner du at dette ikke er de vanlige skrønene) med klienter som Missy Elliott, Bad Boy Entertainment, Carmen Electra, Kimora Lee Simmons, Elton John(!), Jennifer Lopez og sist, men ikke minst Bill Clinton holder Mel det gående bak platespillerene nærmere 365 dager i året. Ved siden av alle private fester, eventer, premierer og motearrangementer er Mel DeBarge også resident DJ på fire av de heteste klubbene i New York i øyeblikket; Tenjune, Pink Elephant, Butter og Marquee.

Tro derimot ikke at DJ Mel DeBarge er noen fløtepus. Under sin oppvekst i Bronx skjedde både det ene og det andre, men med en onkel som var en særs dyktig disco-DJ på 80-tallet fant Mel tidlig sin interesse i musikk. Uten at han egentlig planla det begynte Mel så smått å forstå at det var DJ han skulle bli og resten er forsåvidt historie. Mel DeBarge er DJen til det amerikansk-domenikanske stjerneskuddet Kat DeLuna, som hadde en hit over hele kloden med låten "Whine Up" med Elephant Man i fjor. En annen venn fra Bronx, Fat Joe, ringer også til Mel DeBarge når han skal ha en real fest som nå sist på den ofisielle release-festen for hans siste album "Elephant In The Room". Legendariske Rev Run fra Run DMC er også stor fan av DJ Mel DeBarge og Rev og Mel har gjort mange show sammen den siste tiden.

Med en New York-mix av hip-hop, soul, funk, rock, disco og reggae blir dette garantert nok en Juicy-kveld du kommer til å angre på om du går glipp av!!!No comments:

Related Posts with Thumbnails