Tuesday, September 09, 2008


JUICY PRESENTERER:
DJ AM (US)
+PATSKI LOVE & CHRIS STALLION
TORSDAG 11. SEPTEMBER KL. 23:00
COSMO (Ruseløkkvn. 14)
CC: 200.-

Som eneste skandinaviske stopp på sin Europa-turné kommer verdens utvilsomt største klubb-DJ innenfor urban klubbmusikk DJ AM til Juicy og Cosmo rett fra jobben som hus-DJ på MTV Video Music Awards, noe du kan du se på MTV tirsdag kl. 14:00 og lørdag kl. 20:00 denne uken.

DJ AM eier nattklubbene LAX i Los Angeles og Las Vegas hvor han blant annet har sine Banana Split Sundaes med Steve Aoki og Thee Mike B. Disse kveldene har i en årrekke gått for å være USA's beste klubbkveld, og blir du invitert for å spille her er du "inne i varmen". Det kan regnes som en håpløs oppgave i seg selv å forsøke å ramse opp for hvilke kjendiser og på hvilke fester DJ AM har spilt. Poenget er derimot at AM til de grader leverer varene hvorhen og uansett for hvem han spiller; enten det er på nyttårsfesten til Leonardo DiCaprio bursdagsfesten til Tom Cruise Oscar-festen til Justin Timberlake eller hjemme på private bursdagsfester for Usher, Lindsay Lohan eller Madonna - mannen er rett og slett et musikalsk geni med en unik sans for å lage fest med musikken sin. DJ AM blir også omtalt som "Your favorite DJ's favorite DJ". Årsaken til dette er at han teknisk sett er på et annet nivå enn noen andre og at måten han mikser og scratcher på er helt ulikt alle andre. Det skal derimot også sies at det ikke har vært negativt for PR'en til DJ AM å ha vært forlovet med Nicole Richie, sammen med Mandy Moore og datet utallige modeller og skuespillerinner. På dette svarer AM at han er lik de fleste gutter, og er tiltrukket av pene jenter.

Enkelte husker kanskje også DJ AM fra sesong 3 av TV-serien Entourage hvor han spiller seg selv i en av episodene og kjøper det siste paret av en eksklusiv Nike Fukijama modell i skobutikken Undefeated i Santa Monica rett foran nesa til "Vince" og "Turtle". Utenfor skobutikken står en rød sportsbil med DJ AM på skiltet. AM har derimot senere hevdet at bilen ikke var hans, og at skiltet bare var laget for TV- serien. Det var derimot ikke tilfeldig at DJ AM ble valgt ut til denne "rollen" ettersom han har en helt utenkelig enorm skosamling med godt over tusen(!) par sko. I den siste tiden har DJ AM sammen med Travis Barker (tidligere trommis i Blink 182) hatt enorm suksess med konseptet TRV$ DJ AM på The Roxy i Los Angeles, og gutta slapp nylig mixtapen "Fix Your Face" som du kan laste ned gratis her: http://trvsdjam.com/No comments:

Related Posts with Thumbnails