Wednesday, February 04, 2009

Juicy & WeSC presenterer:
Dim Mak Records European Tour
Steve Aoki (US),
The Bloody Beetroots (IT)
The Cobrasnake (US)
Thursday, February 5, @ BLÅ

Steve Aoki ønsket selvfølgelig å komme tilbake til Juicy når han nå skal ut på Dim Mak Records Europa-turne, og denne gangen tar han med de italienske yndlingene The Bloody Beetroots til Blå torsdag 5. februar!

Ved siden av å være et av de aller viktigste og grensesprengende independent plateselskapene i verden (Bloc Party, Whitey, The Kills, Klaxons og ikke minst norske JR. Ewing) huser Dim Mak Records fra Los Angeles store andeler av ny og spennende elektronisk dansemusikk med artister som kanadiske MSTRKRFT, "Norgesvennen" Them Jeans, The Bloody Beetroots og en mystisk ny-signing av et av medlemene fra en av verdens største pop-grupper i hemmelig utkledning som vi ikke kan røpe hvem er.

The Bloody Beetroots består av de to gale, maskerte italienere Sir Bob Cornelius Rifo og hans partner Tommy Tea (ikke å forveksle med norsk hip hops gudfar Tommy Tee) og kommer altså sammen med Dim Mak-pappa Steve Aoki på denne europaturnén. Tospannet har snudd klubber på hodet verden rundt, samtidig som de har produsert fantastiske låter og remikser for folk som Crookers (Ill Brutto), Martin Solveig (C'est La Vie), Benny Benassi (I Am Not Drunk), MSTRKRFT (Bounce), Alex Gopher (The Game), The Toxic Avenger (Escape) og Etienne De Crecy (Funk) for å nevne noen. Rett før jul kom EPen og den "skumle" videoen Cornelius ut, og tidligere samme år slapp gutta den utsøkte EPen Rombo som blant annet inneholdt tittelsporet, Butter og I Love The Bloody Beetroots. I løpet av dette året kommer også debutalbumet, og gutta har røpt at de kommer til å spille rykende ferske smakebiter fra plate i sitt sett.
Når The Bloody Beetroots entrer scenen på Blå er det bare å holde på hatten for energien og tempoet når de to gutta drar i gang er nok drøyere enn noen ting du tidligere har opplevd.

Steve Aoki er med årene blitt godt kjent for de fleste; plateselskapgründer, WeSC-aktivist, produsent/remisker (den ene halvdelen av Wierd Science), klesdesigner, dykke-entusiast, trendikon og sist, men ikke minst, en veldig hvass DJ (noe han beviste tvilerene med Juicy i fjor) - kort oppsumert en skrullete, men genial hyperaktiv arbeidsnarkoman. Når Aoki slår ut håret (bokstavlig talt) bak platespillerene kan og vil alt skje. Mannen har ingen grenser over hva han spiller og ikke spiller (på en positiv måte riktignok) og ritualet med å helle Vodka-shots rett fra flasken i munnen på ivrigste på første rad, samt å ende opp i bar overkropp stående på DJ-bordet er vel ikke noe umulig scenario for hva vi antar mannen vil finne på denne kvelden på Blå.

BONUS: Det er netopp blitt bekreftet at Dim Mak-fotograf Mark "The Cobrasnake" Hunter også kommer til Juicy denne kvelden! Vi velger å tro at han hadde det så morro sist han var på besøk (19. desember med Them Jeans også på Blå) at han ikke kunne la være å bli med.

200 billetter er i salg på Posten, Narvesen, 7-Eleven, Tiger og Billettservice


No comments:

Related Posts with Thumbnails